Koelinstallaties

Dit gamma gaat van een kleine huishoud frigo tot ULO-koelcellen. Ten eerste heb je de koel- en vriesmeubelen, deze bestaan in verschillende uitvoeringen. Je hebt de wandkoeling, de toonbankkoeling, de koeleilanden en de stekkerklare toestellen.

imageimage

image

Ten tweede heb je de koel- en vriescellen. Hierin heb je de all-in-one. Dit zijn de kleinere koelcellen met een volume van 2m≥ tot 24m≥ zowel voor koeling (-5įC tot +5įC) als voor invriezen beschikbaar. De koelgroep wordt in de panelen gehangen. Deze worden meestal in de horeca toegepast.

image

Je hebt ook de modulaire koel- en vriescellen. Deze worden meestal gebruikt voor commerciŽle doeleinden zoals bij bakkers, supermarkten... De afmetingen van de kleinste koelcel is 90 cm op 90 cm en deze van de grootste is 900 cm op 1890 cm. De hoogte is 2m10 of 2m40. De lengte en breedte zijn steeds een veelvoud van 30cm. De panelen worden dmv een haak-as verbinding tegen elkaar getrokken, wat voor een goede dichtheid zorgt.

image

Als derde heb je nog de koelcellen gebouwd met sandwichpanelen. Deze koelcellen kunnen zowel voor commerciŽle als industriŽle doeleinde gebruikt worden. De cellen kunnen volledig op maat gemaakt worden er is geen beperking in afmetingen. Met deze panelen worden ook de ULO-koelcellen gebouwd. Deze cellen dienen voor het kort of lang bewaren van fruit.

imageNeem contact met ons op voor meer informatie.


Home
Airco
Ventilatie
Koeling
Klanten
Contact