Binnenunits

Wand

image

Wandunits hebben een ruimtebesparende en moderne vormgeving en worden hoog tegen de wand gemonteerd. Ze zijn ideaal voor in kleinere ruimtes zoals woonkamers, slaapkamers en kantoorruimtes. Om een gelijkmatige luchtstroming en een goede temperatuurverdeling te bekomen zijn deze units uitgerust met een swing-functie. Dit wil zeggen dat de uitblaaslamellen automatisch bewegen.

Vloer

image

Deze zijn zeer geschikt voor het plaatsen onder een vensterbank of juist boven de vloer zoals een radiator. De nieuwe modellen hebben een optimale luchtverdeling en kunnen zowel horizontaal als verticaal uitblazen.

Plafondopbouw

image

Plafondunits hebben een grote luchtworp, waarbij de lucht strak onder het plafond word uitgeblazen. Hierdoor is er een gelijkmatige temperatuurverdeling in de gehele ruimte. De units met een grotere capaciteit zijn door hun vormgeving in combinatie met het perfecte uitblaaspatroon en fluisterstille werking perfect geschikt voor het klimatiseren van grotere vertrekken (showrooms, computerrooms, etc..).

Kanaal

image

Kanaalunits worden geheel uit het zicht gemonteerd en brengen de geconditioneerde lucht in de verschillende ruimtes door middel van luchtroosters. Kanaalunits zijn ideaal als de koeling en/of verwarming onopvallend aanwezig moet zijn, zoals in kantoren, winkels.

Cassettes

image

Deze units worden in het plafond geïntegreerd. Het gedeelte dat zichtbaar is heeft een slanke en moderne vormgeving. Er zijn drie soorten cassettes, deze met een één-zijdig, twee-zijdig en vier-zijdig uitblaasrooster.


Home
Airco
Ventilatie
Koeling
Klanten
Contact